Du är här: SeglaSkuta.seNyheterSkandinaviska skutor på seglaskuta.se!

Skandinaviska skutor på seglaskuta.se!

Publicerat av: Erik Sternerson

Seglaskuta strävar mot att ha information om alla skandinaviska skutor, inte bara de svenska!

Vi har fått skut-information från Jens Krogh från Danmark samt Helena och Vahine från Finland. Skicka in information om din skuta också!
Publicerat: 2011-11-06 kl. 09:40
Jens KroghHelenaVahine

6 kommentarer:


Erica Altby skrev 14 december 2011 kl. 16:19:

Kom precis på att jag ju skrev helt fel; Hult är med i Seglatsgruppen som anordnar Nordisk, (med Nina med flera!) Men det är Joel Wetterberg som skall segla skeppare. Hur som helst är jag helt säker på att vi skall hitta på skoj med våra ungdomar! Yey! Bästa julhälsningar från Västkusten!


Erica Altby skrev 12 december 2011 kl. 13:37:

Hej Thomas! Klart vi på Astrid Finne blir med på Nordisk Seglats 2012!!! =D Det kommer vara Andreas Hult som är skeppare, och jag tror att han lika gärna som vi vill hitta på ett sjovt och skoj utbyte med Jens Krogh och Astrid Finne ungdomar! Vi kan ha världens festligaste fem-kamp eller något sådant! Astrid ungdomar kan segla på Jens Krogh och tvärt om! Åh vad jag längtar och ser fram emot sommaren!!! Massor hälsningar från Västkusten!


Thomas fra jens krogh skrev 12 december 2011 kl. 13:12:

hej Erica. jens krogh er med i nordisk sejlads i 2012. der er jeg som er skipper. Asbjørn kommer også med. Skal du selv deltage på nordisk sejlads. når vi nærmer os sommeren må vi tale om det bliver muligt at lave noget sammen eller at mødes med vores skibe. vores sejladsprogram er fastlagt.


Erica skrev 15 november 2011 kl. 10:13:

Hej Thomas! Skall bli sjovt att möta Jens Krogh i sommar då! Även Astrid Finne kommer segla i skandinaviska farvatten! Skall ni vara med i Nordisk Seglats? Hoppas det! =) Så himla bra att ni vill vara med på vår gemensamma hemsida! Fint att ni skickat text! Det gillar vi! ;)

Hej Maya, vi skulle absolut vilja ha texter om de blå båtarna också, och har tagit kontakt med flera aktiva kryssarklubbare, än så länge utan resultat. Som du säkert förstår kan vi - och vill vi inte - bara "ta texter" från er egen hemsida, det är ju inte tillåtet. Vi hade snarrar hoppats att det är ett självintresse för även er seglingförening att finnas med - med information på en gemensam sida för hela skutsverige, men det är givietvis upp till er själva. Kul att seglingsprogrammet kommer upp snart; visste du att det finns en funktion här på sidan där man kan lägga upp sina seglingar och på så sätt kanske nå ännufler seglingssugna ungdomar?

Bästa seglingshälsningar,
Erica


maya skrev 13 november 2011 kl. 22:31:

ni kan lätt kolla upp information om sxk:s skutor! seglingsprogramet för 2012 kommer upp vilken dag som helst


Thomas Jørgensen (Jens Krogh) skrev 6 november 2011 kl. 16:18:

Hej, det er en rigtig fin side i har om skibene, som vi er meget glade for at være på. Jeg håber der bliver mulighed for at møde flere af skibene, da Jens Krogh i år sejler i Scandinaviske farvande det meste af sommeren.

Kommentera

Namn

E-mail (syns inte på hemsidan)

Din kommentar

Senaste nytt

Kommenterat

Tipsa någon